Използват се „бисквитки“, с цел предоставяне на определени функционалности и aнализиране на потребителското поведение. Повече информация Разбрах

Общи условия

Сайтът bonusnivo.com представлява информационен сайт и медиен портал, свързан с игралната индустрия. При спазване на настоящите общи условия, вие имате право като "Потребител" да използвате безплатно този сайт за нетърговски цели. "Потребител" се нарича всяко физическо лице, което използва този уебсайт.

Със зареждането на страницата bonusnivo.com вие се обвързвате единствено като "Потребител" на сайта, съгласявайки се да спазвате тези oбщи условия и всички техни бъдещи изменения.
Ако не сте съгласни с някоя част от условията по-долу, моля не използвайте сайта!

Съдържанието на bonusnivo.com е защитено от условията на лиценза Creative Commons. Всяко едно оригинално произведение от съдържанието може да се копира, разпространява и излъчва, както и да се адаптира, с ясно посочено авторство, но само за некомерсиални цели. Подробна информация може да намерите по-долу.

Права върху съдържанието в сайта

Достъпът до съдържанието на уебсайта е безплатен. В него са използвани заглавия на продукти, имена на компании, графики, изображения и видео материали, които са запазена марка на съответните фирми-собственици. Всички останали материали от съдържанието на уебсайта (снимки, видеа и аудио материали, графики, текст, илюстрации и дизайн) са собственост на bonusnivo.com.

Права и задължения на потребителите

Съдържанието на bonusnivo.com е предназначено за персонално и некомерсионално използване от потребителите му. Вие може да копирате материали единствено за персонална употреба. Никаква част от съдържанието на уебсайта не може да бъде променяна, продавана или използвана за създаване на производни работи без писмено съгласие от екипа на сайта. Оригиналните материали от уебсайта може да се разпространяват и излъчват само в първоначалния си вид ако изрично е упоменато, че автор е bonusnivo.com и е поставен линк–източник към оригиналния уеб адрес.

Ограничения на отговорността

В bonusnivo.com има препратки към други сайтове. Екипът на уебсайта не носи отговорност върху съдържанието или поддържането на тези страници и ви препоръчва да се запознаете с техните специфични правила за ползване.

bonusnivo.com не носи отговорност за настъпили вреди за потребителя, във връзка с каквато и да било невъзможност или липса на достъп до този уебсайт.

bonusnivo.com не носи отговорност за субективността, полезността, пълнотата и точността на съдържанието в този сайт, поради възможност за различна интерпретация и възприемане.

bonusnivo.com си запазва право да променя настоящите общи условия по всяко време, като всяка промяна ще бъде оповестявана своевременно.